Verdwijnt Vince nu al uit 'Thuis'? Gert Winckelmans neemt opmerkelijk besluit

230523gertwinckelmansthuisvrt1
Gert Winckelmans kan je momenteel op het witte doek bewonderen in 'Het Geheugenspel’, de nieuwste film van Jan Verheyen, maar natuurlijk ook dagelijks in de populaire VRT 1-soap ‘Thuis’. Sinds kort neemt de acteur de rol van Vince voor zijn rekening. Maar stopt hij binnenkort met acteren in de reeks?
Sinds november kruipt Gert Winckelmans in de huid van Vince Pauwels in de dagelijkse VRT 1-soap. Hij speelt de ex-man van Vicky (Marieke Dilles) en de papa van Ilias (Bram Spooren) en Febe. Vince is sinds kort vrij uit de gevangenis, maar is goed bezig om zich opnieuw in de nesten te werken door zijn haat voor Alexander Cosyns (Erik Goossens).
Trouwe ‘Thuis’-kijkers hopen maar één ding: dat Vince niet opnieuw in de gevangenis belandt, of erger. Maar zou Gert zo snel weer uit ‘Thuis’ verdwijnen? De acteur wil in ieder geval wel graag naar het buitenland trekken. “Vorig jaar stond ik op het punt om álles op te geven hier”, bekent hij nu in Primo. “Deur dichttrekken en blijven wandelen. De wereld zien. En omdat ik kan koken, vind ik overal wel werk.”

Nieuwe kansen

Moeten de kijkers binnenkort dus afscheid nemen van Vince in ‘Thuis’? “Ik ben nog heel hongerig als het op acteren aankomt, en ik hou ontzettend van mijn job, maar mijn grootste ambitie is nog steeds om ooit in het buitenland te gaan wonen”, besluit Gert. Misschien opent ‘Het Geheugenspel’ wel deuren in Nederland, aangezien de film een productie is met onze noorderburen. “Wie weet. Ik ben er nooit echt mee bezig geweest om mijn kans te wagen in het buitenland, maar deze film kan inderdaad nieuwe kansen bieden”, denkt de acteur erover.