Pijnlijk verlies zorgt voor groot verdriet bij Eddy Planckaert: "Véél sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk verlies zorgt voor groot verdriet bij Eddy Planckaert: "Véél sterkte"

Pijnlijk verlies zorgt voor groot verdriet bij Eddy Planckaert: "Véél sterkte"

Eddy Planckaert heeft het moeilijk vandaag, want het is exact één jaar geleden dat hij afscheid moest nemen van zijn geliefde schoonmoeder. Op zijn Instagrampagina deelt hij nu pakkende boodschap.

Een jaar geleden sloeg het noodlot plots toe bij de familie Planckaert. Mémé Clara, de moeder van Eddy's vrouw Christa, overleed toen op 96-jarige leeftijd. De laatste jaren van haar leven woonde ze bij de familie op het kasteeldomein in Frankrijk. Ze was daardoor ook geregeld te zien in het VRT-programma 'Chateau Planckaert'.

Op deze emotionele dag deelt de pater familias nu een prachtig eerbetoon op sociale media. "Wij missen u", schrijft Eddy onder een foto van mémé Clara. "Reeds een jaar geleden, maar iedere dag waak je boven ons net als deze zonnestraal", voegt hij er nog aan toe. Zijn volgers overladen hem meteen met tientallen steunbetuigingen.

Hart onder de riem

Zo laten ze heel wat lieve berichtjes achter. "Heel veel sterkte", "Koester en gedenk allen de mooie momenten samen met haar", "Dikke knuffel", "Zo schoon", "Oh, wat vliegt de tijd...", "Ze is nu een sterretje aan de hemel" en "Mémé Clare woont in jullie hartje, op een plekje heel apart", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws