Laura Tesoro kampt met zware gezondheidsproblemen en neemt moedig besluit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Tesoro kampt met zware gezondheidsproblemen en neemt moedig besluit

Laura Tesoro kampt met zware gezondheidsproblemen en neemt moedig besluit

Iedere maandag zet Laura Tesoro alles op alles in ‘Special Forces: Wie durft wint’ op VTM. De zangeres weet keer op keer indruk maken en blikt zelf ook erg positief terug op haar avontuur. Al heeft ze er toch ook iets pijnlijks aan overgehouden.

Laura Tesoro is misschien wel dé verrassing in het VTM-programma ‘Special Forces’. Met haar enorme inzet en doorzettingsvermogen wist ze bij de kijkers thuis tonnen respect te winnen. “Ik was al een doorzetter en een bijter. Iemand die alles uit het leven wil halen, maar nu heb ik dat nog tien keer harder”, reageert de zangeres in Story.

“Ik zet nog meer alles op alles om mijn doelen te bereiken. Ik weet nu wat er kan, als ik mij tweehonderd procent voor iets inzet, dus geen excuses meer”, besluit Laura. En dat heeft ze best letterlijk genomen. Zo was niet alles positief aan haar avontuur in Marokko. “Naast veel blauwe plekken heb ik er ook gekneusde ribben opgelopen”, vertelt de zangeres. En hoewel ze daar nog steeds last van heeft, besloot ze tóch om haar clubtour af te werken.

Niet meer zagen

“Goed ingetapet weliswaar”, lacht ze. “Dan dacht ik: 'Het kan altijd erger, hier moet ik tenminste geen zware jerrycan en rugzak meesleuren’”, bedenkt Laura zich. De zangeres blijft duidelijk niet meer bij de pakken zitten. “Wat ik vooral onthoud is dat het altijd erger kan. Dat hebben we daar zoveel gehoord. Je moet niet meer om het minste zagen, want het kan altijd erger”, klinkt het.

27 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws