"Het is precies fris": Joyce De Troch toont haar tepels in strak jurkje sexy
sexy

"Het is precies fris": Joyce De Troch toont haar tepels in strak jurkje

"Het is precies fris": Joyce De Troch toont haar tepels in strak jurkje

Joyce De Troch deelt een opvallend kiekje op Instagram waarmee ze de monden van iedereen wagenwijd doet openvallen. Het ex-Playboy-model poseert in een zwart kleedje en daar merken haar fans meteen iets aan op.

Joyce De Troch mag dan intussen wel 48 jaar oud zijn, soms durft ze nog wel eens een pikant plaatje online te zwieren. Vroeger stond ze in de Playboy, nu maakt ze haar fans helemaal gek op Instagram. De blondine maakt op sociale media reclame voor een parfum, maar er is iets anders dat de aandacht trekt.

Zo zijn haar tepels duidelijk zichtbaar op het plaatje waarop ze een zwart jurkje draagt. “Konijnen tegen den draad?”, “Schoon konijnen”, “Mooi die konijnen aan de draad” en “Let op, konijn-alarm”, grappen enkele van haar volgers al snel. Daarnaast moeten heel wat andere fans ook nog wat kwijt over haar look.

Zij vinden namelijk dat Joyce er erg goed uitziet. “Supermooie foto van een superknap vlammetje”, “Je ziet er maar dertig uit”, “Zalig”, “Wat een uitstraling”, “Knappe foto”, “Je bent en blijft een prettige verschijning”, “Schoon madam”, “Nog steeds prachtig", "Ferm”, “Amai”, “Jij bent zo mooi”, “Klasse”, "Nog even knap", "Klasse", en “Topper”, klinkt het onder meer.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws