"HOT": Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' doet iedereen blozen met diepe decolleté sexy
sexy

"HOT": Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' doet iedereen blozen met diepe decolleté

"HOT": Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' doet iedereen blozen met diepe decolleté

Lynn Van den Broeck, beter bekend als Viv uit ’Thuis’, mocht gisteren backstage vliegende reporter spelen op de Music Industry Awards. En wie MIA’s zegt, zegt je beste outfit uit de kast halen. Dress to impress was duidelijk ook het motto van Lynn.

Gisteren vond de vijftiende editie van de MIA’s plaats. Bart Peeters praatte de show aan elkaar, Lynn Van den Broeck fladderde backstage rond en bracht op sociale media verslag uit van de avond. Speciaal voor de awardshow had de ‘Thuis’-actrice zich volledig uitgedost.

Lynn Van den Broeck verblufte gisteren in twee verschillende prachtige outfits. Maar vooral die laatste deed monden openvallen. Op de rode loper verscheen de actrice namelijk in een diep uitgesneden vuurrode jurk. En die viel ook bij haar volgers duidelijk in de smaak.

“Mamma mia”, “Amai, damn girl”, “Knappe vrouw”, “Je straalt”, “Fantastisch mooie jurk”, “Lady in red, beautiful”, “Hot bebe”, “Jawadde, babe”, “Fotomodel” en “Eén van de meest sexy vrouwen van de avond”, luidt het in de reacties. “HOTTIE”, vindt ex-'Thuis'-actrice Leen Dendievel (Kaat). “Mijn beautyke”, wil 'Thuis'-collega Tine Priem (Tamara) kwijt. En ook Lauren Müller (Thilly) laat met enkele vlammetjes uitschijnen dat ze onder de indruk is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws