TikTok-ster Steffi Mercie maakt fans helemaal gek met sexy bikinifoto's: "Wow!" sexy
sexy

TikTok-ster Steffi Mercie maakt fans helemaal gek met sexy bikinifoto's: "Wow!"

TikTok-ster Steffi Mercie maakt fans helemaal gek met sexy bikinifoto's: "Wow!"

Steffi Merci is momenteel op vakantie samen met haar vriend Gerben Tuerlinckx. Ze vertoeven op Costa Rica en daar genieten ze met volle teugen van het mooie weer. Van deze vakantie kregen haar volgers al verschillende beelden te zien, maar post de influencer ook nog enkele gedurfde plaatjes in bikini.

Oudere generaties zullen haar misschien nog niet zo goed kennen, maar op sociale media is Steffi Mercie populairder dan ooit. Zo heeft de 20-jarige internetster maar liefst 680.000 volgers op TikTok, waarop ze korte filmpjes deelt. Ook op Instagram doet de blondine het goed. Zo trakteert ze zo'n 200.000 fans geregeld op knappe kiekjes van zichzelf.

Samen met haar vriend Gerben trok ze zopas naar Costa Rica en daar genieten ze met hun tweetjes van zon, zee en strand. De fans kunnen ook meegenieten van hun tripje, want ze posten geregeld leuke stories. Nu laat Steffi ook nog wat meer zien van hun dagje aan het strand. De influencer poseert een blauwe bikini voor de camera en ze laat zo heel wat bloot zien. "What a wonderful world", schrijft ze erbij.

Complimentjes

Met deze kiekjes laat ze de harten van al haar volgers sneller slaan. Zij laten dan ook meteen enorm veel lieve reacties achter. "Pfieuw", "Jij bent keimooi", "Pretty you", "Wauw", "Je bent een erg knap meisje hoor", "Niet normaal mooi", "Jij bent de bom", "Perfect jij", "Superleuke foto's" en "Hoe mooi kan je zijn?", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws