Stopt Eva De Roo bij Studio Brussel? Radiostem neemt duidelijk besluit TV en Radio
TV en Radio

Stopt Eva De Roo bij Studio Brussel? Radiostem neemt duidelijk besluit

Stopt Eva De Roo bij Studio Brussel? Radiostem neemt duidelijk besluit

Dit jaar viert Eva De Roo haar jubileum bij de radio. Maar liefst tien jaar lang al is de radiostem te horen op Studio Brussel. Maar komt er binnenkort een einde aan dat tijdperk?

Eva De Roo begon haar carrière bij StuBru in 2013 met het programma ‘The Wild Bunch’, een nachtprogramma waarin jong opkomend radiotalent zichzelf kon bewijzen. Sindsdien is ze als vaste presentatrice aan de slag bij de zender. Maar voor hoelang nog?

“Ik denk - ik hóóp - nog heel lang”, zegt Eva in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'. “Ik vind radiomaken gewoon fantastisch. Gewoon snel, doen waar je goesting in hebt, met mensen werken, de muziek geven die zij willen, muziek luisteren én ervoor betaald worden”, somt de radiostem op. “Dat is een droom. Altijd al geweest. En ik mag dat nu al tien jaar doen. Dus ik ben een gelukkig mens”, besluit ze.

Avondshow

Eva presenteert de avondspits van 16:00 tot 18:00u en daar is ze duidelijk nog steeds erg gelukkig mee. “Een ochtendshow bepaalt je leven zo”, legt ze uit. “Ik ben heel blij dat ik mag doen wat ik graag doe en nog een leven heb naast mijn werk, want ik ben een heel sociaal iemand”, bedenkt de radiopresentatrice zich. “Ik leef ook gewoon graag in de avond en vind het fijn om mensen mee te nemen in die energie.”

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws