Karen Damen moet wat kwijt over haar man Antony: "Het is ver gekomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen moet wat kwijt over haar man Antony: "Het is ver gekomen"

Karen Damen moet wat kwijt over haar man Antony: "Het is ver gekomen"

Karen Damen gaat drukke tijden tegemoet. Momenteel schittert ze al in 'Familie', maar binnenkort gaan ook de opnames voor een nieuwe reeks van start. Daarnaast is ze ook volop bezig met haar nieuwe onewomanshow en daar heeft ze nu nog wat over te zeggen.

Sinds 2020 vertolkt Karen Damen de rol van Vanessa in de VTM-soap 'Familie'. Volgend jaar zullen we haar in nog een andere tv-reeks kunnen bewonderen, want ze zal meespelen in de nieuwe telenovelle van Camille Dhont. "Ik ga Maud spelen, de mama van een klasgenote van Camille", verklapte ze eerder al in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het is geen grote rol, maar wel een leuke en iets compleet anders dan wat ik in 'Familie' doe", aldus het ex-K3'tje.

Naast acteren zal Karen Damen eind dit jaar ook op de planken staan met haar onewomanshow 'De eerste keer'. "De voorbereidingen lopen vlot", vertelt ze trots in Dag Allemaal. "Om de show wat uit te testen ga ik opwarmen op de Radio2 Parkies-avonden. De Parkies biedt maar liefst 136 gratis toegankelijke concerten aan in 19 Vlaamse gemeenten.

Voorprogramma

Ook haar man Antony van der Wee zal op de planken staan tijdens de Parkies. Opvallend: Karen zal op dezelfde avond voor de Top Guns optreden. Dat is een 80s-coverband die bestaat uit haar man, Sean Dhondt en John Miles Jr. "Ik word het voorprogramma van den Antony. Het is ver gekomen", zegt ze al lachend.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws