Véronique De Kock trekt sexy badpak aan en laat erg diep in haar boezem kijken sexy
sexy

Véronique De Kock trekt sexy badpak aan en laat erg diep in haar boezem kijken

Véronique De Kock trekt sexy badpak aan en laat erg diep in haar boezem kijken

Véronique De Kock is zopas op cruise vertrokken en daar geniet de ex-Miss België met volle teugen van. Terwijl ze koers zetten richting de eerste stopplaats, vertoeft ze in het bubbelbad en daar laat ze nu een nieuw kiekje van zien.

Véronique De Kock is bekend geworden bij het grote publiek door haar deelname aan Miss België. In 1995 won ze de prestigieuze missverkiezing en zo'n 28 jaar later is ze nog steeds erg populair. Onlangs heeft Vlaanderen ook nog een andere kant van haar leren kennen. Zo schitterde ze in het derde seizoen van 'The Masked Singer'.

In dat VTM-programma zat ze verscholen in het pak van Mummie en ze wist indruk te maken met haar zangtalent. Daarnaast doet ze het ook erg goed op sociale media. Zo heeft de ex-Miss België maar liefst 143.000 volgers op Instagram en ze klust ook geregeld bij als influencer. Op haar Instagramverhaal neemt ze haar volgers nu mee op haar nieuwe tripje.

Apero o' clock

Afgelopen dinsdag reisde ze naar Londen met de Eurostar vanuit Brussel. Eenmaal aangekomen in de Britse hoofdstad, ging ze meteen naar de haven, want daar wachtte een luxueus cruiseschip op haar. Hun eerste stop is de Scilly-eilanden, maar voordat ze daar aankomen geniet Véronique van het zonnetje in het bubbelbad. Zo poseert ze voor de camera in een diep uitgesneden badpak én met een aperitiefje in de hand.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws