"Wow, sexy": Celine Van Ouytsel laat haar beha thuis en maakt fans helemaal gek

02052023celinevanouytselinstagram
Celine Van Ouytsel laat de harten van al haar volgers opnieuw sneller slaan. De ex-Miss België deelt een pikant kiekje waarop ze geen beha draagt en al snel wordt ze overstelt met complimentjes.
Celine Van Ouytsel kennen we beter als de knappe blondine die in 2020 tot Miss België werd gekroond. Na haar deelname aan die missverkiezing schittert ze ook geregeld op tv. Zo zagen we haar onder meer in ‘De Cooke & Verhulst Show’ en onlangs presenteerde ze ook het showbizzprogramma ‘Play Café’. Ook op sociale media doet ze het erg goed.
Zo heeft ze maar lieft zo’n 187.000 volgers op Instagram en die trakteert ze geregeld op prachtige kiekjes. Nu gaat de ex-miss België nog een stapje verder, want ze laat wel erg weinig aan de verbeelding over. De blondine trekt haar beha uit en poseert voor de camera in een strak kleedje. Over dit gewaagde plaatje moeten haar volgers meteen wat kwijt.

Onder de indruk 

Zij vinden namelijk dat Celine er weer geweldig uitziet. “Heel mooie dame, met veel charme en finesse”, “Wat een prachtige foto", “Fantastisch mooi ben jij, Celine", ”Wauw, knap”, “Nog steeds de mooiste”, “Hallowkes”, “Jawadde”, “Mooi, strak kleedje”, “Amai, wat een vrouw”, "Femme fatale", "Wow, sexy", "Zeer knap model", "Ferme madam", "Zo ontzettend mooi", "Amai, je ziet er fantastisch uit" en "Wat ben je knap", reageren zij onder meer.