Kinderen Wout Bru bijzonder hard voor stiefmama Natassia: "Heb me kwaad gemaakt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kinderen Wout Bru bijzonder hard voor stiefmama Natassia: "Heb me kwaad gemaakt"

Kinderen Wout Bru bijzonder hard voor stiefmama Natassia: "Heb me kwaad gemaakt"

In 2017 vond Wout Bru de liefde bij de 24 jaar jongere ‘Expeditie Robinson’-deelneemster Natassia Van Kerkvoorde. Intussen hebben de tortelduifjes twee dochtertjes: Aimée (bijna 3) en Beau (5 maanden). Maar de chef-kok had al twee kinderen uit zijn vorige relatie, Lou (23) en Boris (25). Het nieuwe leven van hun vader viel hen dan ook erg zwaar.

Bijna tien jaar geleden gingen Wout Bru en de moeder van Lou en Boris uit elkaar, met alle gevolgen van dien. “Lang bleven ze doen alsof er geen vuiltje aan de lucht was, tot ik me een keer boos heb gemaakt, waarna mama me alles heeft verteld”, vertelt Lou openhartig in Humo. “Dat papa haar een tijdlang bedroog, dat ze ongelukkig was en dat ze alles had gedaan om hem weer voor haar te winnen. Toen pas begreep ik dat de relatie tussen onze ouders voorbij was.”

Drie jaar later vond hun vader opnieuw de liefde bij Natassia, met wie hij intussen twee kleine dochtertjes heeft. Dat was toch even slikken voor Wouts twee oudste kinderen. En het leverde vooral veel spanningen op. “Veel tijd om te wennen aan papa’s nieuwe relatie heb ik niet gehad: ik ben pas laat te weten gekomen dat Natassia zwanger was en het was een klap”, geeft Lou eerlijk toe. “Pas toen mijn boosheid was weggeëbd, heb ik ingezien dat ik niet de enige ben die dit meemaakt.

Willen het beter doen

“Nu relativeer ik het door te denken: het kan altijd erger”, beseft Lou. Meer nog, nu Aimée en Beau er zijn, willen Lou en Boris ook een band opbouwen met hun zusjes. Ook de plooien met Wout zijn intussen gladgestreken. Toch zullen ze nooit een voorbeeld nemen aan hun vader. “In een restaurant werken is een zalig beroep, maar ik wil niet dezelfde weg opgaan als mijn ouders: ik wil er wél zijn voor mijn kinderen”, besluit Boris. Maar ook zijn zus “wil het anders doen dan papa”. “Ik heb het moeilijk met nieuw samengestelde gezinnen en dat wil ik absoluut vermijden”, aldus Lou.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws