Lize Feryn maakt droevig einde bekend: "Wat een zwart gat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lize Feryn maakt droevig einde bekend: "Wat een zwart gat"

Lize Feryn maakt droevig einde bekend: "Wat een zwart gat"

Lize Feryn heeft een mooie tijd achter de rug. De actrice ruilde de camera even in voor het theater en blies de voorstelling ‘The Broken Circle Breakdown’ nieuw leven in samen met ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken. Daar kwam nu helaas een einde aan.

Lize Feryn en Roel Vanderstukken zetten de voorbije maand een prachtige versie van ‘The Broken Circle Breakdown’ neer in het Antwerpse Fakkeltheater. Na 27 voorstellingen stond het duo afgelopen weekend een laatste keer samen op de planken. “En nu plaatsmaken voor het zwarte gat”, schrijft Lize op Instagram. Daarbij deelt ze enkele prachtige kiekjes van hun tweetjes op de planken.

“Effen afkicken nu. Zo dankbaar dat we dit intense verhaal al 27 keer mochten vertellen”, gaat de actrice verder. “Merci, liefste Monroe (Roel Vanderstukken)! Merci, liefste regisseur! Merci, liefste muzikanten! En natuurlijk merci aan iedereen die al kwam kijken”, wil Lize nog kwijt.

Tour

Maar niet getreurd als je de voorstelling ook graag had bijgewoond. Die kans komt er nog! Want dit betekent niet het einde: Lize en Roel doorkruisen Vlaanderen binnenkort met hun voorstelling. “Tot op de tour!”, sluit de actrice haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws