Aaron Blommaert shockeert zijn volgers en krijgt ongepaste vraag van Riadh Bahri showbizz
showbizz

Aaron Blommaert shockeert zijn volgers en krijgt ongepaste vraag van Riadh Bahri

Aaron Blommaert shockeert zijn volgers en krijgt ongepaste vraag van Riadh Bahri

Vorige maand verblufte Aaron Bloemaert zijn volgers op Instagram met een wel heel gewaagde foto. Zijn volgers plaatsten al snel veel reacties en daarover vertelt hij nu meer.

Aaron Blommaert schittert deze zomer in het nieuwe seizoen van ‘Tien Om Te Zien’. Naast presenteren deed hij ook nog iets heel uitdagend. Hij deelde namelijk een foto waarop hij helemaal naakt op het toilet zit. In TV Familie vertelt hij dat het eigenlijk een impulsieve beslissing was om de foto te posten. “Dat is vrij spontaan gebeurd. Je ziet trouwens niks hé”. vertelt hij.

Toch kreeg de foto heel wat aandacht van zijn volgers die hun ogen niet konden geloven. “Wat?”, “Aaron alsjeblieft” en “Jezus” werd er onder meer gereageerd. Ook vertelt hij dat hij een eerder ongepaste vraag kreeg voorgeschoteld van journalist Riadh Bahri.

Riadh vroeg zich namelijk meteen af of Aaron een nieuwe carrière ging starten op OnlyFans. “Mama is al trots genoeg”, reageerde Aaron al lachend. Hij stelt Riadh dus jammer genoeg teleur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws