Bart Kaëll moet wat kwijt over Luc Appermont, Natalia reageert meteen showbizz
showbizz

Bart Kaëll moet wat kwijt over Luc Appermont, Natalia reageert meteen

Bart Kaëll moet wat kwijt over Luc Appermont, Natalia reageert meteen

Bart Kaëll en Luc Appermont, al 40 jaar samen en nog steeds grote liefde. Vandaag hebben ze iets fantastisch te vieren en iedereen mag het weten.

Momenteel trekken Bart en Luk Vlaanderen rond met hun theatershow ‘Luc & Bart: Een paar apart’. Een show waarin ze hun 40 jaar lange liefde vieren. Maar dat is niet de enige reden om te feesten. Vandaag is een namelijk speciale dag.

Luc Appermont viert zijn 73ste verjaardag. Dus besluit Bart Kaëll om zijn wederhelft eens stevig in de bloemetjes te zetten. Op Instagram deelt hij een schattige foto van hun tweetjes. “De allerliefste man van de ganse wereld is jarig”, laat hij weten.

Barts volgers schieten als de bliksem naar de reacties om Luc te feliciteren. “Happy birthday, liefste Lucas! 3 dikke knuffels voor jou”, wenst ook Natalia hem toe. “Gelukkige verjaardag, Luc! Dikke zoen”, schrijven Loredana en Pat Krimson. Ook nieuwsanker Birgit Van Mol en basketbalster Ann Wauters, die samen met Bart aan ‘De Verraders’ deelnam, wensen Luc alle geluk toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws