Het loopt helemaal fout tijdens voorstelling van 'Red Star Line': Studio 100 moet ingrijpen

230522redstarlinephotonews
De musical 'Red Star Line' kampte afgelopen weekend opnieuw met technische problemen. Daardoor moest de voorstelling van zondagmiddag noodgedwongen geannuleerd worden.
"Er was een probleem met één van de acht rijdende tribunes en dat is niet op tijd opgelost geraakt voor de voorstelling van zondagmiddag", vertelt woordvoerder Jan Pieter Boodts bij HLN.be. "We konden niet anders dan de voorstelling annuleren", aldus Boodts.
"Als één tribune het niet doet, kunnen we niet verder. De show mag ook niet uitlopen, want dan komt de volgende voorstelling in het gedrang." Gelukkig kon de avondvoorstelling wel starten zonder problemen. Wie tickets had voor de middagvoorstelling, krijgt een nieuw ticket. Boodts benadrukt ook nog eens hoe hard er gewerkt wordt om de complexe musical te tonen aan het publiek.

Technisch huzarenstukje 

"De spektakel-musicals in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs zijn op technisch vlak grensverleggend en bijzonder complex. De hele ploeg, voor en achter de schermen, werkt elke dag bijzonder hard en met veel passie om dit technisch huzarenstukje te realiseren. Als Studio 100 willen we immers een unieke en kwaliteitsvolle theaterbeleving aanbieden", klinkt het.