Bob uit 'Down the road' moet zijn hart luchten over Dieter Coppens showbizz
showbizz

Bob uit 'Down the road' moet zijn hart luchten over Dieter Coppens

Bob uit 'Down the road' moet zijn hart luchten over Dieter Coppens

Elke maandag verovert Bob miljoenen harten. Hij is een van de zes reisgenoten van ‘Down the road’. Ook Dieter Coppens hebben de kijkers volledig in hun harten gesloten. Maar hoe is zijn band met Bob nu echt?

De reis in Thailand loopt bijna op zijn einde, maar momenteel zien we Bob nog even schitteren in ‘Down the road’. Heel tv-kijkend Vlaanderen heeft de zes deelnemers meteen in hun hart gesloten. Dat is ook bij hen onderling het geval. “We zijn nu nog altijd een hechte vriendenbende. We hebben een WhatsAppgroepje en houden contact met elkaar”, zegt Bob in TV-Familie.

Ook begeleiders Dieter Coppens en Saar maken een hecht deel uit van die groep. Maar vooral met Saar kon Bob het enorm goed vinden. “We maakten veel grapjes samen”, vertelt hij. Speciaal voor zijn verjaardag bracht ze zelfs een bezoekje aan de koffiebar waar Bob werkt. “Ze had donuts voor mij meegebracht. Dat vond ik echt een heel fijne verrassing.”

Maar natuurlijk heeft ook Dieter Coppens een speciaal plekje in Bobs hart. “Dieter is een supertoffe kerel. Echt helemaal zoals ik verwacht had”, weet hij te zeggen. “Weet je wat het is met Dieter? Hij is oprecht, en dat maakt een mens mooi”, aldus Bob. Ongetwijfeld vrienden voor het leven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws