Christophe uit 'Blind Getrouwd' uit felle kritiek op de makers: "Extra pijnlijk" showbizz
showbizz

Christophe uit 'Blind Getrouwd' uit felle kritiek op de makers: "Extra pijnlijk"

Christophe uit 'Blind Getrouwd' uit felle kritiek op de makers: "Extra pijnlijk"

In seizoen 5 van 'Blind Getrouwd' zagen we Christophe Ramont in het huwelijksbootje stappen met Nick. Dat draaide jammer genoeg op niets uit. Christophe blijft een trouwe kijker, maar is niet te spreken over de laatste aflevering.

Maandag vond namelijk het grote trouwfeest van de vier koppels plaats, voor het eerst samen. En Christophe had daar meteen wat over te zeggen op Twitter. Hij gaat namelijk niet akkoord met hoe de koppels worden neergezet. "Dus de heren mogen speechen op het trouwfeest. Wow, we zijn 2022", schrijft hij stomverbaasd.

Maar dat is niet het enige. Hij is niet te spreken over hoe de makers Brecht en Dziubi als homokoppel portretteren. "Extra pijnlijk en waar ik mij altijd tegen verzet heb: het toxisch beeld dat ook als 2 mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is." Volgens Christophe beelden ze Dziubi als de vrouw in de relatie af, omdat hij op voorhand bij de bruiden zat en omdat Brecht mocht speechen.

Christophe vindt dat de makers beter moesten weten. "Toch kan ik mij echt niet van de indruk ontdoen dat dit beter kon, in een maatschappij die bol staat van genderdiscussie", moet hem van het hart. In zijn seizoen werd volgens hem bijvoorbeeld nooit een scenario of een bepaalde rol (mannetje-vrouwtje) gesuggereerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws