Dit schokkende nieuws verborg Herman Brusselmans zijn hele carrière lang showbizz
showbizz

Dit schokkende nieuws verborg Herman Brusselmans zijn hele carrière lang

Dit schokkende nieuws verborg Herman Brusselmans zijn hele carrière lang

Herman Brusselmans blikt terug op zijn carrière als schrijver. Dan doet hij ook een heel straffe onthulling.

Het zijn drukke tijden voor Herman Brusselmans. Hij is juist 65 jaar geworden, maar hij voelt zich beter dan ooit. Zijn nieuwe roman ‘Theet 77’ is net uit en Herman wordt binnenkort voor de eerste keer vader. Veel positief nieuws, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt hij namelijk meer over zijn carrière als schrijver. Herman heeft ondertussen zijn 86ste roman uit, waardoor hij een bekende naam is in de literaire wereld. Toch moet hij wat bekennen over zijn romans: hij kan er niet van leven.

Daardoor zien we Herman Brusselmans ook vaak op tv verschijnen in panelshows of programma’s zoals ‘De Slimste Mens’. En dat doet hij niet voor zijn romans een boost te geven. “Het is niet zozeer mezelf op de kaart houden, maar het is mijn brood verdienen”, onthult hij. "En ik kan het goed combineren", voegt hij toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws