Emotionele Koen Crucke moet wat kwijt over zijn man: "Tot het bittere eind" showbizz
showbizz

Emotionele Koen Crucke moet wat kwijt over zijn man: "Tot het bittere eind"

Emotionele Koen Crucke moet wat kwijt over zijn man: "Tot het bittere eind"

Meer dan 50 jaar geleden leerde Koen Crucke zijn man kennen, en die liefde is nooit gaan liggen. Onlangs genoten ze samen nog van een welverdiende vakantie onder de Griekse zon. Nu deelt Koen een aangrijpend bericht over zijn man.

Exact 54 jaar geleden leerde Koen zijn soulmate Jan kennen. Twee maanden later werden ze een koppel. Dit jaar zijn ze ook 18 jaar getrouwd. Een reden om te vieren en zijn man eens stevig in de bloemetjes te zetten dus. Dat doet de zanger dan ook. Op Instagram plaatst hij een reeks kiekjes uit de oude doos en laat hij een prachtige boodschap achter voor zijn wederhelft.

“Vandaag 54 jaar geleden ontmoette ik Jan voor de eerste keer in de toen zeer bekende Brasserie De Bridge op het Sint-Baafsplein in Gent”, schrijft Koen. “Hij leerde me alles, hij is mijn grote liefde, mijn steun en toeverlaat. En dat zal hij altijd blijven. Tot het bittere einde”, klinkt het.

Na al die jaren is Koen duidelijk nog dolgelukkig met zijn man. Daar bedankt hij Jan dan ook uitgebreid voor. “Lieve schat bedankt voor alles. En hopelijk nog vele gezonde jaren samen. Love you forever”, aldus Koen. Een prachtig koppel vormen ze, vinden zijn volgers. Ze wensen hen dan ook nog alle geluk toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws