Ex-Miss België Celine Van Ouytsel opnieuw single na groot drama: "Vreselijk" showbizz
showbizz

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel opnieuw single na groot drama: "Vreselijk"

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel opnieuw single na groot drama: "Vreselijk"

Celine Van Ouytsel heeft slecht nieuws over haar privéleven. Het model heeft namelijk haar vriend Andreas gedumpt en daar heeft ze een heel goede reden voor.

Celine Van Ouytsel, die verkozen werd tot Miss België 2020, is niet langer samen met Andreas Bonne. De twee waren iets langer dan een jaar samen, maar Andreas zou haar al verschillende keren bedrogen hebben. Daardoor heeft Celine besloten om een punt achter de relatie te zetten. Dat vertelt ze zelf aan Het Laatste Nieuws.

Het koppel woonde al even samen en Celine zei zelfs nog dat hij de man van haar leven was. Nu is er toch een bom gebarsten. “Het is waar dat we niet langer een koppel vormen”, bekent de ex-Miss België. “Ook de reden waarom dat zo is, klopt. Ik vind het vreselijk dat ik zijn bedrog niet eerder gezien heb”, klinkt het.

Andreas had duidelijk een andere agenda volgens Celine en dat is zeer pijnlijk voor haar. Toen ze meer over het bedrog te horen kreeg, besloot ze al snel om hem te dumpen. “Ik heb mijn spullen gepakt en ben vertrokken. Deze schijnvertoning verderzetten: no way”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws