Ex-Miss België Romanie Schotte deelt erg triest nieuws over haar zwangerschap showbizz
showbizz

Ex-Miss België Romanie Schotte deelt erg triest nieuws over haar zwangerschap

Ex-Miss België Romanie Schotte deelt erg triest nieuws over haar zwangerschap

Romanie Schotte is opnieuw zwanger. Echter heeft het model nu niet zo'n goed nieuws over haar zwangerschap.

Romanie Schotte werd in 2017 verkozen tot Miss België. Het 24-jarige model werd vorig jaar al voor de eerste keer mama. Romanie en haar man Stefan kregen toen een zoontje, genaamd Theo. Nu is Romanie opnieuw zwanger, maar deze keer is ze in verwachting van een tweeling.

Op Instagram krijgt ze nu de vraag hoe de zwangerschap loopt. Dan onthult Romanie enkele moeilijkheden. “Als ik mijn zwangerschap van de tweeling vergelijk met de vorige is het toch een stuk zwaarder”, bekent ze. “Ik heb veel meer ‘kwaaltjes’ en het is fysiek lastiger”, legt ze uit. “Zelf een korte wandeling maken vraagt veel energie.”

Ook merkt ze op dat haar buik erg dik is. “Mijn buik heeft al de omvang van iemand die op het einde van zijn zwangerschap zit met 1 kindje en ik ben momenteel 30 weken, nog even doorbijten dus”, schrijft ze. Toch is in verwachting zijn van een tweeling ook heel speciaal. “Ik voel heel veel armpjes en benen langs alle kanten uitgaan”, sluit ze af.

Ex-Miss België Romanie Schotte deelt erg triest nieuws over haar zwangerschap
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws