Het gaat steeds slechter met Gordon: ook op Ibiza zorgt hij nu voor drama showbizz
showbizz

Het gaat steeds slechter met Gordon: ook op Ibiza zorgt hij nu voor drama

Het gaat steeds slechter met Gordon: ook op Ibiza zorgt hij nu voor drama

Gordon lijkt volledig ontspoord te zijn. Na enkele dramatische weken in Nederland, zou hij nu ook in het buitenland voor heisa zorgen. Natuurlijk weet Yvonne Coldeweijer daar meer over.

Gordon gaat door een moeilijke periode. Zo moest hij recent zijn koffiezaak sluiten en dat zorgt voor hevige emoties bij hem. Hij besloot onder meer om zijn profielen op sociale media te verwijderen en geen interviews meer te geven. Dat nieuws zorgde voor heel wat ongerustheid.

Nu lijkt Gordon van zijn problemen te vluchten, want hij zit momenteel in het buitenland. Zo zou hij op vakantie zijn in Ibiza, deelt Yvonne Coldeweijer op haar Instagramverhaal. Ook daar zou hij zich niet goed gedragen. “Volgens de spion was Gor ruzie aan het maken bij de receptie. Iets over een betaling”, klinkt het.

Toch heeft Yvonne’s spion ook een beetje goed nieuws over Gordon, want hij is misschien wel met een nieuwe vlam naar Ibiza vertrokken. “Volgens de spion was hij wel een tikkie jonger dan Gor, maar het leek wel een dertiger en geen twintiger”, zegt Yvonne. Ze deelt ook meteen een foto van de twee.

Het gaat steeds slechter met Gordon: ook op Ibiza zorgt hij nu voor drama
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws