Julia Boschman haalt fel uit naar 'K2 zoekt K3"-jurylid Gordon showbizz
showbizz

Julia Boschman haalt fel uit naar 'K2 zoekt K3"-jurylid Gordon

Julia Boschman haalt fel uit naar 'K2 zoekt K3"-jurylid Gordon

Julia Boschman kent Gordon natuurlijk als jurylid van 'K2 zoekt K3'. Tijdens de afleveringen van het programma kreeg zij heel wat kritiek van hem te verduren. Maar nu is het Julia die geen blad voor de mond neemt.

Julia Boschman is al langer bekend met Gordon en zijn rake opmerkingen. Hij zat in de jury toen Julia deelnam aan 'K2 zoekt K3'. Toen uitte de kijker bakken kritiek op Gordon omwille van zijn vlijmscherpe en afbrekende commentaren.

En blijkbaar denkt Julia er hetzelfde over. Op 'MNM' moet ze mede-K3'tje Marthe bekende personen laten raden door de namen op haar papiertje te beschrijven. Als Julia Gordons naam op haar papiertje ziet staan, heeft ze meteen een niet mis te verstane mening klaar.

Julia vond er niets beters op dan naar Gordon te verwijzen als "de gemene man tijdens 'K2 zoekt K3'". De boodschap is duidelijk. En daar schrok Marthe toch even van.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws