Kruipt Niels Destadsbader in 'Masked Singer'-pak? Hij verklapt per ongeluk meer showbizz
showbizz

Kruipt Niels Destadsbader in 'Masked Singer'-pak? Hij verklapt per ongeluk meer

Kruipt Niels Destadsbader in 'Masked Singer'-pak? Hij verklapt per ongeluk meer

Niels Destadsbader maakte onlangs zijn overstap naar de VRT. 'The Masked Singer' presenteren zit er dus niet meer in, maar zien we de ex-presentator binnenkort zelf deelnemen aan het populaire VTM-programma?

Niels Destadsbader is presentator af. En dat vindt hij enorm spijtig. “Dat programma loslaten was een van de moeilijkste beslissingen toen ik naar de VRT kwam”, wil hij kwijt in Story. Al geeft hij de fakkel maar al te graag door aan Jens Dendoncker. “‘The Masked Singer’ is bij hem in goede handen”, vindt Niels.

Dat betekent natuurlijk wel dat Niels nu zelf een optie is om in zo’n pak te kruipen. Helaas moet hij zijn fans teleurstellen. “Nee, dat ga ik niet doen”, zegt hij klaar en duidelijk. Maar als grote fan blijft hij het programma wel volgen. “Ik ga wel kijken met mijn petekindje Georges en luidop raden wie er achter die maskers zit”, aldus de voormalig presentator.

Ook Dieter Coppens, die momenteel naast Niels schittert in ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’, mogen we van ons lijstje schrappen. “Ik doe ook niet mee. Ik heb mijn grenzen al genoeg verlegd”, lacht hij samen met zijn collega in Story. Daar heeft hij inderdaad heel wat van zichzelf blootgegeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws