Linda de Mol onthult hoe het zit tussen haar en Jeroen Rietbergen na schandaal showbizz
showbizz

Linda de Mol onthult hoe het zit tussen haar en Jeroen Rietbergen na schandaal

Linda de Mol onthult hoe het zit tussen haar en Jeroen Rietbergen na schandaal

Voor het eerst in acht maanden heeft Linda de Mol gereageerd op het grote 'The Voice of Holland'-schandaal, waarbij haar partner, Jeroen Rietbergen, betrokken was. In haar magazine LINDA. doet de Nederlandse presentatrice nu háár kant van het verhaal.

Jeroen werd namelijk beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van 'The Voice'. In haar magazine schrijft Linda nu dat ze absoluut niets afwist van zijn wansmakelijke gedrag. Dat zweert ze op haar kinderen.

Ondertussen doet het gerucht de ronde dat ze Jeroen weer in huis genomen heeft. Ook daar wil ze korte metten mee maken. "Wij zijn niet terug bij elkaar", schrijft ze klaar en duidelijk. Ondertussen hebben ze af en toe wel weer contact met elkaar. "Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag", aldus Linda.

Wat niemand wist, is dat het ook vóór het grote schandaal al even slecht leek te gaan tussen Linda en Jeroen. Ze had namelijk ontdekt dat Jeroen via Instagram met een andere vrouw flirtte. "Dit was beslist geen seksueel grensoverschrijdend gedrag, wel gedrag dat je in een relatie niet pikt", zegt ze. Ook toen had ze hem al even aan de deur gezet.

Populair

Laatste nieuws