Makers hebben onheilspellend nieuws voor Peter en Femke uit ‘Thuis’ showbizz
showbizz

Makers hebben onheilspellend nieuws voor Peter en Femke uit ‘Thuis’

Makers hebben onheilspellend nieuws voor Peter en Femke uit ‘Thuis’

De fans moesten vorig seizoen toekijken hoe het huwelijk tussen Peter en Femke in ‘Thuis’ pijnlijk op de klippen liep. Ze vormden zowat het sterkste koppel uit de reeks, maar het heeft niet mogen zijn. Al hoopt de trouwe kijker toch vurig dat ze binnenkort tóch weer samenkomen.

Zeker nadat Peters korte romance met Paulien ook op een sisser uitdraaide, zag de toekomst voor hem en Femke er rooskleurig uit. Maar de kijkers mogen hun hoop stilaan weer opbergen. Want er is een kaper op de kust: Vicky (Marieke Dilles).

Peter (Geert Hunaerts) leerde Vicky onlangs kennen op de school van hun kinderen en hun ontmoeting was een schot in de roos. Er hing meteen romantiek in de lucht, als we de kijkers mogen geloven tenminste. “Er bloeit iets moois tussen Peter en Vicky”, “Er is een nieuw koppeltje in de maak” en “Ze zijn allebei single en passen goed bij elkaar”, vinden de fans op Facebook.

En dat zou wel eens kunnen kloppen. Hun kinderen zijn alleszins al de beste vriendinnen, dus dat zou een pluspunt kunnen zijn. Velen hopen dan ook nog eens een verhaallijn rond een samengesteld gezinnetje te zien. Vicky is zeker nog tot eind dit seizoen in de soap te zien en haalde nu al de begingeneriek. Misschien zien we haar daar binnenkort wel samen met Peter opduiken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws