Na opvallende carrièreswitch kondigt Josje Huisman geweldig nieuws aan showbizz
showbizz

Na opvallende carrièreswitch kondigt Josje Huisman geweldig nieuws aan

Na opvallende carrièreswitch kondigt Josje Huisman geweldig nieuws aan

Sinds Josje K3 verliet, bracht ze nog enkele solonummers uit en verscheen ze sporadisch eens op het scherm. Maar nu is het al lange tijd stil rond het ex-K3'tje. Ze heeft namelijk andere dingen aan haar hoofd, letterlijk.

De meeste dromen zijn bedrog, maar niet voor Josje. Zij ontwerpt namelijk al een hele tijd hoeden en exact een jaar geleden besloot ze een eigen hoedenmerk te starten. Het was een grote uitdaging voor het ex-K3'tje, maar nu krijgt haar project eindelijk vorm. Op Instagram kondigt Josje groot nieuws aan.

Bloed, zweet en tranen heeft het haar gekost, maar Josjes hoedenmerk Cornelia is een feit. Donderdag lanceert ze haar online winkel. Vanaf dan kan iedereen een van haar unieke hoeden bemachtigen. "Het mooiste wat er nu kan gebeuren, is dat ik je straks voorbij zie komen met een Cornelia op", schrijft de ontwerpster op Instagram.

Haar volgers reageren in ieder geval laaiend enthousiast. "Mooi dat je droom uitkomt", "Dit wordt vast een succes" en "Enorm trots op jou", schrijven ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws