Niels Destadsbader in zak en as: "De grond zakte weg onder mijn voeten" showbizz
showbizz

Niels Destadsbader in zak en as: "De grond zakte weg onder mijn voeten"

Niels Destadsbader in zak en as: "De grond zakte weg onder mijn voeten"

Woensdag gingen Niels Destadsbader en Dieter Coppens volledig uit de kleren tijdens de slotshow van ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’. Dat allemaal om het taboe rond mannenkankers te doorbreken. Een thema dat Niels nauw aan het hart ligt.

In ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’ zetten Niels Destadsbader en Dieter Coppens samen met zes andere mannelijke BV’s een heuse stripact op poten. Het doel: meer aandacht vestigen op mannenkankers zoals prostaat- of teelbalkanker.

Niels moest de ziekte helaas van op de eerste rij meemaken. Zijn vader werd een tijdje geleden namelijk getroffen door prostaatkanker. “De grond zakte weg onder mijn voeten. Mijn vader, de gids in mijn leven”, vertelt Niels met een krop in de keel in Story.

Niels werd er dan ook dagelijks mee geconfronteerd. Hij woont naast zijn ouders en bracht zijn papa vaak naar ziekenhuis. Als hij geopereerd moest worden bijvoorbeeld. “Dat was een beangstigend gevoel. Je geeft je vader af en weet niet hoe hij zal terugkeren”, aldus Niels. Gelukkig is zijn papa ondertussen helemaal genezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws