Ongeluk Jef De Smedt zorgt voor problemen op de set van 'Familie' showbizz
showbizz

Ongeluk Jef De Smedt zorgt voor problemen op de set van 'Familie'

Ongeluk Jef De Smedt zorgt voor problemen op de set van 'Familie'

Het grote '30 Jaar Familie Feest' liep in mineur af voor Jef De Smedt. Eén verkeerde beweging op het podium en Jef heeft zijn achillespees verrekt. Maar hoe moet het nu verder op de set van 'Familie'?

Het valt beter mee dan verwacht. Jef vreesde eerst dat hij een serieuze spierscheur had opgelopen. Gelukkig bleek het uiteindelijk 'maar' om een verrekking te gaan. 'Ik ga nu langs m’n vaste kinesist', vertelt de acteur in TV-Familie. Jef kampt wel vaker met blessures aan zijn achillespees, dus dit is niet nieuw voor hem.

Gelukkig vormt het voor Jan in 'Familie' dan ook geen al te groot obstakel. Jef kan gewoon verder zijn ding doen op de set. "Al hebben ze één scène een klein beetje moeten aanpassen", verklapt hij. "The show must go on", klinkt het. Net zoals op het grote 'Familie'-feest. "Al zullen sommige mensen gezien hebben dat ik op een gegeven moment wat aan het manken was."

Ook op Instagram laat de acteur weten dat hij aan de betere hand is en gewoon weer kan acteren en fietsen. "Veel beterschap", "Spoedig herstel" en "Hopelijk niet te veel last", wensen zijn volgers hem toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws