Op deze datum keert Kürt Rogiers terug in 'Familie' en dít kan hij al verklappen showbizz
showbizz

Op deze datum keert Kürt Rogiers terug in 'Familie' en dít kan hij al verklappen

Op deze datum keert Kürt Rogiers terug in 'Familie' en dít kan hij al verklappen

De trouwe fans van ‘Familie’ moesten Kürt Rogiers al sinds de seizoensfinale in juni missen. Gelukkig wisten de kijkers dat zijn personage Lars niet definitief verdwenen was en dat de acteur ondertussen zelfs al een tijdje weer op de set staat.

Goed nieuws voor de fans nu. Gedaan met wachten, vanavond al duikt de verloren zoon na maandenlange afwezigheid weer op in de reeks. En dat belooft spannend te worden. Lars heeft namelijk het een en ander uit te leggen.

Er doken namelijk enkele foto’s op die zou bewijzen dat Lars aanwezig was op seksfeestjes met minderjarigen, waardoor niemand hem nog vertrouwt. Bovendien heeft Lars’ halfbroer Koen (Sieg De Doncker) ondertussen zijn job én zijn vrouw Veronique (Sandrine André) afgepakt. En dat wil Lars niet zomaar gebeuren.

“Het komt bij zijn terugkeer tot een confrontatie tussen Lars en Koen”, verklapt Kürt al in Het Laatste Nieuws. “Maar Lars krijgt het ook hard te verduren met de andere belangrijke personen in zijn leven. Zij die Lars graag zien huilen, gaan hun hartje kunnen ophalen”, aldus de acteur. En zij die hopen dat het nog goedkomt met Veroniqe, moeten nog even op hun honger blijven zitten. Ook zij gaan zware tijden tegemoet.

Reacties

Kürt Rogiers is dolenthousiast over zijn herintrede in ‘Familie’. Maar hij is ook erg verrast voor hoeveel opspraak zijn personage op sociale media heeft gezorgd. Al twee maanden brandt namelijk slecht één vraag op de lippen van de fans: waar is Lars? “Ik dacht dat fans het vooral over mijn aanwezigheid in andere programma's zouden hebben, maar ik las alleen maar over mijn afwezigheid in 'Familie’”, klinkt het stomverbaasd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws