Pedro Elias met spoed naar het ziekenhuis: "Ernstige pijn" showbizz
showbizz

Pedro Elias met spoed naar het ziekenhuis: "Ernstige pijn"

Pedro Elias met spoed naar het ziekenhuis: "Ernstige pijn"

Pedro Elias heeft slecht nieuws over zijn gezondheid. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis.

Pedro Elias kennen we van tv-programma’s zoals ‘Control Pedro’, ‘De Container Cup’ en ‘Opvoeden doe je zo’. Pedro heeft het de laatste jaren niet zo gemakkelijk gehad, want zijn zoontje Rover heeft lang gestreden tegen kanker. Vorig jaar kregen ze eindelijk het goede nieuws te horen dat Rover volledig kankervrij is.

Echter heeft Pedro nu minder goed nieuws over zijn eigen gezondheid. Op zijn Instagramverhaal deelt hij namelijk dat hij in het ziekenhuis ligt, omdat hij last heeft van nierstenen. Hij laat zien dat hij op het ziekenhuis bed ligt en schrijft het volgende erbij: “Niersteen 5 - Elias 0.” Daarmee maakt hij duidelijk dat hij veel pijn heeft.

Het is nog niet duidelijk wat Pedro juist te wachten staat. Zo bestaat de kans dat hij in het ziekenhuis moet blijven, maar dat is nog niet zeker. Het is momenteel dus wachten totdat Pedro zelf een update geeft over zijn gezondheid. Wij wensen hem alvast veel goede moed en beterschap toe.

Pedro Elias met spoed naar het ziekenhuis: "Ernstige pijn"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws