Slongs Dievanongs praat openlijk over seksfeestjes in Zillion: "Zéér expliciet" showbizz
showbizz

Slongs Dievanongs praat openlijk over seksfeestjes in Zillion: "Zéér expliciet"

Slongs Dievanongs praat openlijk over seksfeestjes in Zillion: "Zéér expliciet"

Ook zangeres Slongs Dievanongs heeft vaak tot in de vroege uurtjes gedanst in de Antwerpse discotheek Zillion. Nu moet ze wat kwijt over seksueel getinte ‘Zundays’.

Eindelijk is het zover: de film over de beruchte discotheek Zillion draait vanaf vandaag in de bioscoopzalen. In de film krijgen we meer te zien over het bijzondere nachtleven, waar ook zangeres Slongs Dievanongs van heeft kunnen proeven. “Ik heb er toch wel meer dan een paar dansschoenen versleten”, vertelt ze bij Radio 2.

“Het was nieuw en iets compleet anders dan wat we gewend waren”, aldus Slongs. Dat betekent ook dat ze sommige dingen liever niet had gezien. “Ik ben vrijdenkend, maar voor mij was het er soms zelfs over”, bekent ze. Dan heeft ze het vooral over de zeer expliciete ‘Zundays’. “Eigenlijk waren dat grote seksfeesten met live seks acts op het podium”, legt ze uit.

Toen ze naar zo’n ‘Zunday’ ging, zag ze al meteen porno op de tv, maar dat deed niet direct alarmbellen afgaan. “Ik had daar al wel meer dingen gezien”, vertelt ze. “Verder in de zaal kwamen er dan 3 mensen op het podium en die hebben dingen gedaan die op mijn netvlies gebrand staan. Voor mij hoefde dat niet”, geeft Slongs toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws