Woedende Martine Jonckheere zet makers van 'Familie' eens goed op hun plaats showbizz
showbizz

Woedende Martine Jonckheere zet makers van 'Familie' eens goed op hun plaats

Woedende Martine Jonckheere zet makers van 'Familie' eens goed op hun plaats

Martine Jonckheere mocht haar ex-collega's niet vervoegen op het podium tijdens het grote '30 Jaar Familie Feest'. Die tegenslag heeft ze duidelijk nog niet verwerkt. Op Instagram haalt ze voor de zoveelste keer uit naar de makers van 'Familie'.

Iets meer dan een week geleden vierde 'Familie' zijn 30e verjaardag met een groot spektakel in de Lotto Arena. Martine, Marie-Rose in de soap, werd recent aan de deur gezet en mocht de acteurs zelfs niet vervoegen op het podium. Dat is bij haar in het verkeerde keelgat geschoten. "Marie-Rose wordt doodgezwegen alsof ze nooit heeft bestaan", schreef ze vorige week nog kwaad.

Daarop kwamen hartverwarmende reacties uit alle hoeken. En die kon ze enorm appreciëren. "Het doet deugd om te beseffen dat uit het oog, niet altijd uit het hart is", laat ze nu weten op Instagram. Daarmee haalt ze opnieuw uit naar de makers van de soap. Het zit duidelijk nog diep bij de actrice.

Ook 'Familie'-collega Caroline Maes had vorige week nog een mooie boodschap voor de actrice. "Liefste Martine, ik had het heerlijk gevonden mocht je er toch bij geweest zijn morgen. Ik neem je mee op het podium", schreef ze onder Martines Instagrampost.

Populair

Laatste nieuws