Hans Vanaken haalt zwaar uit na Club Brugge-Charleroi Sport
Sport

Hans Vanaken haalt zwaar uit na Club Brugge-Charleroi

Hans Vanaken haalt zwaar uit na Club Brugge-Charleroi

Club Brugge heeft 2019 niet weten in te zetten met een competitiezege. Het verloor zondag in eigen huis met 0-1 van Sporting Charleroi. De Zebra's kwamen al vroeg op voorsprong en hielden uiteindelijk - mede dankzij heel wat tijdrekken - stand.

Hans Vanaken, de kersverse Gouden Schoen, moest het met lede ogen aanzien. "Uiteraard wilden we vandaag winnen, zeker thuis tegen Charleroi”, aldus de middenvelder voor de camera van Play Sports. “Ze kwamen nog verdedigender dan anders voor de dag, met maar twee aanvallende spelers", hekelt hij de aanpak van Charleroi.

"Dat we het voetballend moeilijk hadden? Tja, er is bijna niet gevoetbald geweest. We verliezen dan wel vandaag, maar het is niet dat zij verdienden te winnen. We hebben geprobeerd om het verschil te maken, maar het zat ook tegen. Die bal op de lat en op de paal, die handsbal… Als die binnengaan, winnen we. Ach, het slaat nergens op”, besloot Vanaken met nog een sneer richting de bezoekers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws