Vandenbempt onthult pijnlijke details over ontslag van Hein Vanhaezebrouck Sport
Sport

Vandenbempt onthult pijnlijke details over ontslag van Hein Vanhaezebrouck

Vandenbempt onthult pijnlijke details over ontslag van Hein Vanhaezebrouck

Hein Vanhaezebrouck kreeg vorig weekend de bons bij RSC Anderlecht. Hij betaalde het gelag voor de povere resultaten. Volgens Peter Vandenbempt stond het ontslag van Vanhaezebrouck al een tijdje in de sterren geschreven.

Vandenbempt vertelt in Het Nieuwsblad dat het voor Vanhaezebrouck nooit zou werken bij paars-wit, gewoon omdat Marc Coucke er aan het roer staat. "De dag dat Marc Coucke baas werd in Neerpede, stond de afloop voor de coach vast. Gelet op hun persoonlijkheid was het onmogelijk om samen te werken", aldus Vandenbempt.

"Omdat Vanhaezebrouck tragisch slechte ­resultaten boekte, was er geen verweer mo­gelijk. Hein had beter moeten doen, maar wat mij betreft heeft hij door de omstandigheden geen volwaardige kans gekregen in Anderlecht."

"Perceptie is nu ronduit negatief"

"En zo is de perceptie nu ronduit negatief. ­Vanhaezebrouck is een verliezende coach, ­opnieuw de koppige betweter die halsstarrig vasthoudt aan zijn systeem, een goeie trainer voor een subtopper of een underdog als AA Gent en een brave groep volgers, maar niet geschikt voor een topclub en vedetten", besluit Vandenbempt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws