‘Voorzitter Lambrecht neemt ingrijpend besluit bij Lokeren’ Sport
Sport

‘Voorzitter Lambrecht neemt ingrijpend besluit bij Lokeren’

‘Voorzitter Lambrecht neemt ingrijpend besluit bij Lokeren’

Het gaat niet goed met Sporting Lokeren. De club is momenteel allerlaatste in de Jupiler Pro League en moet in de laatste zeven wedstrijden een kloof van liefst acht punten zien te overbruggen om degradatie alsnog af te wenden. Tot overmaat van ramp moet coach Glen De Boeck ook niet meer hopen op versterkingen.

“De wintermercato van Sporting Lokeren zit erop”, kondigt Het Laatste Nieuws aan. “Gisteren was er een gesprek tussen Glen De Boeck, Thomas Bernaert en Roger Lambrecht, waarna besloten werd dat de Waaslanders deze week geen transfers meer doen.”

“Enerzijds omdat het niet zeker is dat een inkomende speler nog wel effect zal hebben, gezien de precaire sportieve situatie, anderzijds omdat clubs, waar mogelijk interessante spelers op overschot zijn, willen profiteren van de malaise bij Lokeren en daarom onrealistisch hoge transfersommen vragen.”

Musona out

De Boeck zal in de komende wedstrijden dus moeten roeien met de riemen die hij heeft. Op aanwinst Knowledge Musona kan hij alvast niet meer rekenen. De Anderlecht-huurling heeft windpokken en zal de komende weken niet in actie kunnen komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws