Action haalt product meteen uit de rekken: "Breng het onmiddellijk terug!" TV en Radio
TV en Radio

Action haalt product meteen uit de rekken: "Breng het onmiddellijk terug!"

Action haalt product meteen uit de rekken: "Breng het onmiddellijk terug!"

Action komt met een belangrijke waarschuwing voor haar klanten. Bepaalde koekjes die verkocht werden, kunnen namelijk schimmels bevatten.

Action waarschuwt voor de 'Zebra Cakes' van het merk Patisserie. "De kans bestaat dat dit product schimmel bevat, ook al is de houdbaarheidsdatum nog niet verstreken. Dat zorgt voor een ongebruikelijke geur en smaak. Eet dit product daarom niet. Het product, dat sinds augustus 2023 is verkocht, wordt per direct uit de verkoop gehaald", aldus Action.

Deze veiligheidswaarschuwing heeft betrekking op producten met de volgende vermelde streepjescode en houdbaarheidsdatum. Streepjescode: 8714065111503. Houdbaarheidsdatum & partijnummer: 02-11-23 1K25, 03-11-23 1K26 en 08-11-23 1K31.

Terugbrengen

Heb je deze Zebra cakes gekocht en staat daar precies dezelfde houdbaarheidsdatum en partijnummer op, eet ze dan niet op, maar breng het product terug naar een Action-winkel. Je krijgt je aankoopbedrag volledig terugbetaald, ook als je het aankoopbewijs niet meer hebt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mandemakers, telefoon +31416-273613, e-mail [email protected] en website: www.debanketspecialist.nl

Action haalt product meteen uit de rekken: "Breng het onmiddellijk terug!"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws