Andy Peelman is helemaal in de wolken: "Zo blij dat het eindelijk gelukt is" TV en Radio
TV en Radio

Andy Peelman is helemaal in de wolken: "Zo blij dat het eindelijk gelukt is"

Andy Peelman is helemaal in de wolken: "Zo blij dat het eindelijk gelukt is"

Woensdagavond ging het tweede seizoen van ‘Andy op patrouille’ van start op VTM. De bekendste agent van Vlaanderen trekt opnieuw naar het buitenland. En dat kwam net op tijd. Want het heeft Andy Peelman bloed, zweet en tranen gekost.

Eindelijk is het tweede seizoen van ‘Andy op patrouille’ te zien op VTM. “Amai, ik ben zo blij dat ik deze reeks eindelijk mag voorstellen”, haalt Andy Peelman opgelucht adem in Het Laatste Nieuws. Een of andere pandemie heeft er namelijk een serieus stokje voor gestoken. “Door corona zijn we er drie jaar aan bezig geweest. Drie jaar, mannekes!”

De opnames voor de tweede reeks waren allesbehalve een evidentie. “Covid maakte het ons niet gemakkelijk”, klinkt het bij het VTM-gezicht. “Maar ook de buitenlandse politie zat nog steeds niet te wachten op een Vlaming met een cameraploeg. Je draagt dat plaatselijke uniform wel, maar je blijft een buitenstaander”, beseft Andy.

Bekogeld

Maar het is gelukt en het ziet ernaar uit dat het een veelbelovend seizoen wordt. Zo werd het Mexicaanse politieteam - én dus Andy Peelman - in Mexico zelfs beschoten. Naast Mexico mocht de ex-agent deze keer ook meedraaien in het politiekorps in de VS, Canada en Jordanië. Ook daar staan hem enkele heuse uitdagingen te wachten.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws