Fabrizio onthult meer over traumatische gebeurtenis: "Bijna te pletter gestort" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Fabrizio onthult meer over traumatische gebeurtenis: "Bijna te pletter gestort"

Fabrizio onthult meer over traumatische gebeurtenis: "Bijna te pletter gestort"

Fabrizio Tzinaridis schittert momenteel in de Nederlandse versie van 'Special Forces'. In de eerste aflevering kreeg de realityster het meteen heel moeilijk, want hij werd geconfronteerd met zijn hoogtevrees. In zijn jeugd heeft hij iets verschrikkelijks meegemaakt, waardoor hij nu nog steeds bang is voor hoogtes.

In de eerste aflevering van 'Special Forces VIPS' moest Fabrizio meteen zijn hoogtevrees overwinnen. De kandidaten moesten namelijk van een tien meter hoge steiger naar een touw toe springen dat zo'n twee meter verder hing. Dat was allesbehalve eenvoudig. "Het touw was nat van de regen, net als de stijger waar we af moesten springen", vertelt de realityster in TV-Familie. "Twee kandidaten scheurden hun handen open aan dat touw en raakten vervolgens - mét een harde klap - het ijskoude water", klinkt het.

Fabrizio moest als laatste springen, waardoor hij steeds angstiger werd. Hij onthult ook hoe zijn hoogtevrees ontstaan is. Zo heeft hij vroeger iets verschrikkelijks meegemaakt toen hij op vakantie was in Griekenland. "Ik ben toen bijna te pletter gestort tijdens het beklimmen van een klif", verklapt hij. "Op zo'n zes à zeven meter hoogte schoot een rotsblok onder mijn voet uit, net nadat ik al mijn gewicht had verplaatst om verder te kunnen. Ik hing dus met één hand vast, en had geen steunpunt meer voor mijn voeten", legt hij uit.

Redding

Gelukkig schoot zijn beste vriend meteen te hulp. "Hij bood mij snel zijn schouder aan als steunpunt", zegt de realityster. "Adrenaline heeft vervolgens de rest gedaan", lacht hij. Wonderbaarlijk is hij er toen zonder grote verwondingen vanaf gekomen. "Die ervaring spookte door mijn hoofd toen ik op die steiger stond, maar ik heb mij er niet door laten tegenhouden. Ik heb de opdracht tot een goed einde gebracht", aldus een trotse Fabrizio.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws