"Té mooi": Astrid Coppens betovert volgers met schattig filmpje van dochtertjes Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Té mooi": Astrid Coppens betovert volgers met schattig filmpje van dochtertjes

"Té mooi": Astrid Coppens betovert volgers met schattig filmpje van dochtertjes

Astrid Coppens en haar twee dochtertjes hebben vorige week volop genoten van het mooie weer. Ze brachten toen een bezoekje aan het strand van Knokke en daar deelt de mama nu nog een leuk filmpje van op Instagram.

Astrid Coppens en haar man Bram Coppens vormen intussen al meer dan tien jaar een koppel en ze kregen ook al twee kindjes samen. In 2019 mochten ze hun eerste dochtertje Billie-Ray verwelkomen. Sinds vorig jaar zijn ze met z'n vieren thuis, want in oktober kwam hun tweede dochtertje Joey-Lee ter wereld.

Vorige week heeft de mama genoten van wat quality time met haar twee meisjes aan de kust. Daar post ze nu nog een prachtig filmpje van op haar Instagrampagina. “Dansen met mijn twee schatten”, schrijft Astrid erbij. "Dit was vorige week woensdag. Komaan zonnetje kom snel terug, want wij missen je", voegt ze er nog aan toe.

Hartverwarmend

De volgers van Astrid laten meteen heel wat leuke reacties achter. "Dit zien maakt een mens ook al gelukkig", "Zo schattig", "Zoveel liefde op één filmpje", "Superleuke outfit", "Oh, wat een heerlijke dag", "Die beentjes van Joey-Lee die meedansen" en "Te, te mooi", klinkt het onder meer in de comments.

Populair

Laatste nieuws