'B&B zoekt Lief' levert nog totaal onverwacht koppel op: "Nu kunnen we eindelijk onze gevoelens tonen!" TV en Radio
TV en Radio

'B&B zoekt Lief' levert nog totaal onverwacht koppel op: "Nu kunnen we eindelijk onze gevoelens tonen!"

'B&B zoekt Lief' levert nog totaal onverwacht koppel op: "Nu kunnen we eindelijk onze gevoelens tonen!"

'B&B zoekt Lief' heeft onverwacht toch nog een koppel opgeleverd. Zo vormen Valerie, die naar Spanje vloog voor Wim, en Diego, die het hart van Nele in Brazilië probeerde te veroveren, een koppel. Dat bevestigen de twee in Het Laatste Nieuws.

Van een verrassing gesproken! 'B&B zoekt Lief' heeft uiteindelijk niet één, maar twee koppels opgeleverd. Naast Sandra en Tim vonden ook twee 'B&B zoekt Lief'-kandidaten de liefde bij elkaar. Zo vormen Valerie en Diego momenteel een gelukkig koppel. En dat allemaal dankzij de hulp van medekandidaat Stefaan.

"We waren naar de eerste aflevering aan het kijken toen Stefaan aan mij vroeg: 'Die Colombiaanse, is dat niets voor jou?'", vertelt Diego in Het Laatste Nieuws. "Stefaan heeft haar dan opgezocht zodat ik Valerie een berichtje kon sturen." En hij kreeg ook een berichtje terug van Valerie. "Toen ik Diego op televisie zag, sprong hij er wel uit. Hij leek me ook heel lief. Daarom heb ik op hem wel geantwoord", aldus Valerie. En van het een kwam het ander.

Geheimhouden

Begin juli spraken ze voor het eerst af en de vonk sloeg meteen over. "Toen voelde ik dat het wel meer kon zijn, maar we mochten niets doen, hé", aldus Diego. "Er werd zeker al geflirt, maar we moesten voorzichtig zijn omdat het programma nog werd uitgezonden. Daarnaast deden we het rustig aan omdat we allebei al veel gekwetst zijn geweest door onze exen", aldus Valerie.

Maar inmiddels mag de hele wereld weten dat ze verliefd zijn. "Sinds de uitzendingen gedaan zijn, zijn we officieel samen. Achter de schermen gingen we er al voor, maar nog niet voor 100 procent. Nu kunnen we eindelijk al onze gevoelens uiten."

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws