Boer Kim en Emi uit 'Boer zkt Vrouw' hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding TV en Radio
TV en Radio

Boer Kim en Emi uit 'Boer zkt Vrouw' hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Boer Kim en Emi uit 'Boer zkt Vrouw' hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Waar we in het voorbije seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ meer drama zagen dan wat anders, hadden de boeren vorig jaar een pak meer geluk. Boer Kim bijvoorbeeld is nog steeds dolgelukkig samen met zijn Emi. Bovendien heeft het koppeltje groot nieuws over een volgende stap.

Ook aardappelboer Kim en Emi, trouwe kijkers van ‘Boer zkt Vrouw’, zijn enorm geschrokken van dit bewogen vijftiende seizoen. “Gelukkig was het bij ons helemaal anders. Wat er nu allemaal is gebeurd... Een nachtmerrie voor die boeren”, zegt de boer in Dag Allemaal. “Het leek wel alsof alle denkbare drama in één reeks zat: vrouwen die weglopen, vrouwen die niet oprecht zijn, vrouwen die onderling niet overeenkomen…”

“Dan besef ik hoeveel chance ik heb met Emi, en hoe tof het is dat wij elkaar gevonden hebben”, moet Kim besluiten. Hoewel de boer eerst voor Ginny koos, wist hij dat zijn hart bij Emi lag. Kim kwam dus op zijn beslissing terug. “En ik ben nog altijd blij met mijn keuze”, klinkt het enthousiast. “Wij wonen al een jaar samen op de boerderij, en het loopt enorm goed.” Maar zijn ze ook klaar voor de volgende stap?

Kinderwens

Ja hoor, de tortelduifjes beginnen al voorzichtig aan kinderen te denken. “Recent ben ik voor het eerst peter geworden. Dus ja, het thema kindjes is al eens ter sprake gekomen”, weet Kim te vertellen. “Maar Emi en ik willen eerst nog genieten van elkaar, we gaan niets overhaast doen”, aldus de aardappelboer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws