'Bachelorette' Elke Clijsters lokt veel reacties uit met onthullende bikinifoto sexy
sexy

'Bachelorette' Elke Clijsters lokt veel reacties uit met onthullende bikinifoto

'Bachelorette' Elke Clijsters lokt veel reacties uit met onthullende bikinifoto

Elke Clijsters is volop aan het aftellen naar de zomer. Op haar Instagramverhaal laat ze weten dat ze niet kan wachten tot het weer lekker warm wordt buiten en daarom deelt ze nu een kiekje van haar vorige vakantie. Al snel wordt ze overstelpt met reacties van haar fans.

Elke Clijsters, de zus van ex-tennisster Kim Clijsters, is bekend geworden bij het grote publiek door het datingprogramma ‘De Bachelorette’. Daarin ging ze op zoek naar de liefde, maar uiteindelijk draaide dat helaas uit op een flop. Intussen heeft ze wel de liefde gevonden bij professioneel darter Mike De Decker.

Door dat tv-programma is ze ook erg populair geworden op sociale media. Op haar Instagrampagina laat Elke nu weten dat ze nood heeft aan een vakantie. Daarom blikt ze even terug op haar laatste tripje en laat ze zich van haar beste kant zien in bikini. "Ik wil terug zomersproeten", schrijft ze onder het opvallend plaatje.

Complimentjes

De volgers van Elke laten meteen weten dat ze fan zijn van de sproetjes op haar gezicht. "Je staat er mooi mee, Elke" en "Je bent prachtig met zomersproeten", klinkt het onder meer in de comments. Daarnaast laten ze ook nog heel wat andere lieve berichtjes achter. "Vlam", "Topper", "Je bent magnifiek" en "Supermooie en lieve juffrouw", reageren ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws