"Wow, proficiat!": Dina Tersago gooit het plots over totaal andere boeg

28032023DINATERSAGOINSTAGRAM
‘Boer zkt Vrouw’ en ‘Ze zeggen dat’ zitten er alweer op, maar dat betekent niet dat Dina Tersago met haar vingers zit te draaien. Nu de presentatrice even niet op het scherm te zien is, heeft ze haar tanden gezet in een gloednieuw project.
Dina Tersago heeft de handen in elkaar geslagen met JBC en kon haar creatieve brein de laatste tijd de vrije loop laten. “Ik ontwierp met veel liefde een romantische zomercollectie voor alle topvrouwen out there. Omdat we mogen shinen”, laat de presentatrice vol trots weten op Instagram. “Zullen we samen al wat wegdromen van de zomer?”
Dina’s volledige collectie ligt vanaf vandaag in alle rekken, maar is ook online verkrijgbaar. “Haal de zomer al een beetje in huis. Benieuwd wat jullie ervan vinden”, sluit de presentatrice én modeontwerpster af. Maar geen zorgen, Dina. Je kledinglijn valt duidelijk in de smaak.

Klasse

“Supermooie collectie, proficiat!”, “Prachtig allemaal”, “Keileuk en zomers”, “Een mens wordt er vrolijk van”, “Zo klassevol”, “Ik ga zeker langs”, “Beeldschone foto’s” en “Mooie vrouw! Jij staat ook met alles, hé”, vinden Dina’s volgers. “Wow, Dina! Zo mooi, de kleding ook”, knipoogt Evi Hanssen. “Keimooi!”, vindt ook Bieke Ilegems. “Zo stralen”, reageert Brecht De Geyter van ‘Blind Getrouwd’ ten slotte.