Commy uit 'De Mol' gaat "unieke kans" aan: "Ik weet niet hoeveel jaren van mijn leven verloren" TV en Radio
TV en Radio

Commy uit 'De Mol' gaat "unieke kans" aan: "Ik weet niet hoeveel jaren van mijn leven verloren"

Commy uit 'De Mol' gaat "unieke kans" aan: "Ik weet niet hoeveel jaren van mijn leven verloren"

Toen ze gevraagd werd om de boel te saboteren in ‘De Mol’, hoefde Comfort Achuo geen seconde te twijfelen. Toen Erik Van Looy haar vroeg voor ‘De Slimste Mens’ daarentegen was ze naar eigen zeggen plots wat minder stoer. En schittert ze vanavond in de populaire quiz.

“Ik kreeg een bericht van Erik Van Looy met de vraag of ik wilde meedoen. Da's niet de persoon van wie ik verwacht had dat hij mij zou bellen, dus ik was een beetje overdonderd”, herinnert Comfort - ofwel Commy - Achuo zich in Het Laatste Nieuws. Na de eerste show vroeg de mol eventjes bedenktijd. “Er zijn meerdere telefoontjes aan te pas gekomen vooraleer ik 'ja' zei. Ik twijfelde écht of het wel iets voor mij was.”

Maar uiteindelijk besefte Commy ook wat voor ‘unieke kans” ze kreeg. “Ik werd afgelopen mei ontmaskerd als saboteur, over vijf jaar gaan ze mij niet meer vragen voor ‘De Slimste Mens ter Wereld’”, bedenkt ze zich. “Bovendien is het een programma waar ik zelf graag naar kijk, omdat er ook zoveel humor aan te pas komt. Dat heeft me over de streep getrokken.”

"Jaren van mijn leven verloren"

Hoe ontspannen ze er vanavond ook mag uitzien, vanbinnen stierf ze van de nervositeit. “Ik weet niet hoeveel jaren van mijn leven ik tijdens de opnames verloren ben, maar ik had het echt onderschat”, geeft Commy toe. “Het is moeilijk om geconcentreerd te blijven met zoveel mensen, lichten en camera's om je heen. Om van de switch tussen de grapjes en het quizelement nog maar te zwijgen”, aldus de mol. “Ik vergat bijna dat ik daar zat om goede antwoorden te geven en niet om een-tweetjes te spelen.”

Populair

Laatste nieuws