Danny uit 'Big Brother' verscheurd van verdriet: "Met slaande ruzie vertrokken" TV en Radio
TV en Radio

Danny uit 'Big Brother' verscheurd van verdriet: "Met slaande ruzie vertrokken"

Danny uit 'Big Brother' verscheurd van verdriet: "Met slaande ruzie vertrokken"

De meeste deelnemers die zich inschrijven voor 'Big Brother' worden ook gesteund door hun thuisfront. Maar bij de Vlaamse Danny is dat blijkbaar niet het geval. Dat vertelde hij donderdag in het 'Big Brother'-huis.

Hoe langer de bewoners in het huis zitten, hoe meer moeilijke momenten ze beleven. Zo moeten ze uiteraard ook hun gezin en vrienden een tijdlang missen. Maar bij Danny verliep het afscheid van zijn dierbaren nog moeilijker.

Zo vertelde de politie-inspecteur donderdag dat zijn vrouw tegen zijn deelname was. "Mijn vrouw wilde niet dat ik deelnam aan 'Big Brother'. Ik ben thuis net niet met slaande ruzie vertrokken. Ze was er echt volledig tegen", aldus Danny.

Geen mooi afscheid

Zijn vrouw zou er ook alles aan gedaan hebben om te vermijden dat hij zou deelnemen aan het populaire spelprogramma. "Ik had gehoopt om in schoonheid afscheid te kunnen nemen, maar dat is niet gelukt", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws