Viktor Verhulst mag opnieuw prachtig nieuws delen: "Heel trots" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst mag opnieuw prachtig nieuws delen: "Heel trots"

Viktor Verhulst mag opnieuw prachtig nieuws delen: "Heel trots"

Viktor Verhulst maakte onlangs bekend dat hij gaat samenwonen met zijn vriendin Sarah Puttemans. Deze week raakte ook bekend dat hij een eigen reisprogramma zal maken met Joris Hessels. Nu heeft de zoon van Gert Verhulst opnieuw zeer leuk nieuws aangekondigd op Instagram.

Viktor Verhulst vormde tot voor kort een dj-duo met Kobe Ilsen. Die laatste besloot eind vorig jaar om te stoppen met zijn dj-carrière. De VRT-presentator wil namelijk meer tijd vrijmaken voor zijn zoontje Magnus.

Dus gaat Viktor solo verder als dj. Mét succes. Zo heeft Viktor zijn eerste internationale optreden beet. Hij mag op 24 februari het voorprogramma verzorgen van Dimitri Vegas & Like Mike op Terra Solis in Dubai. Dat laat Viktor zelf weten via zijn Instagram Stories.

Trots

"Heel trots om mijn eerste internationale optreden aan te kondigen. Openen voor deze twee. Kan niet wachten!", schrijft hij op zijn Instagramverhaal bij een foto van de affiche.

<br>
Instagram Stories (@viktorverhulst)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws