Na 'De Expeditie: Groenland': Viktor Verhulst en Joris Hessels pakken uit met eigen programma TV en Radio
TV en Radio

Na 'De Expeditie: Groenland': Viktor Verhulst en Joris Hessels pakken uit met eigen programma

Na 'De Expeditie: Groenland': Viktor Verhulst en Joris Hessels pakken uit met eigen programma

Momenteel kan je Viktor Verhulst en Joris Hessels samen bewonderen op Play4 en Streamz in 'De Expeditie: Groenland'. Daarin konden we al zien dat de twee een innige band opbouwden. Nu laten Viktor en Joris ook weten dat ze volop bezig zijn met een gloednieuw programma.

'De Expeditie: Groenland' heeft duidelijk een grote indruk nagelaten op Viktor Verhulst en Joris Hessels. Zo onthulden de twee op dinsdagochtend dat ze zullen samenwerken voor een nieuw programma. "We gaan samen een reisprogramma maken", verklapte Joris op Radio2.

Hoe dat nieuwe programma er precies zal uitzien, is nog niet geweten. Maar ze zullen wel opnieuw de grens oversteken. "We willen reizen naar plekken waar mensen niet zomaar naartoe zouden gaan", vertelt Viktor.

Eigen grenzen verleggen

"En daarbij willen we ook onze eigen grenzen opnieuw verleggen", legt hij uit. "Maar meer kunnen we nog niet zeggen, want we zitten zelf eigenlijk nog met een wit blad", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws