Eindelijk onthuld: dan duikt Jasmijn Van Hoof (Stefanie) opnieuw op in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk onthuld: dan duikt Jasmijn Van Hoof (Stefanie) opnieuw op in 'Familie'

Eindelijk onthuld: dan duikt Jasmijn Van Hoof (Stefanie) opnieuw op in 'Familie'

Enkele maanden geleden kondigde Jasmijn Van Hoof haar comeback aan bij 'Familie'. Nu raakte ook bekend wanneer haar personage terugkeert in de reeks.

Ruim twee jaar geleden moesten de kijkers van 'Familie' afscheid nemen van Stefanie, de dochter van Benny (Roel Vanderstukken) en Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker). Stefanie vertrok naar Nederland omdat ze nood had aan rust. Kort voordien kwam het namelijk tot een zware confrontatie tussen haar ontvoerder Simon (Braam Verreth) en Jonas (David Cantens), waarbij die laatste om het leven kwam.

In het echte leven wilde Jasmijn zich focussen op andere doelen. Zo werkte ze twee jaar in de culinaire sector. Toch was de liefde voor acteren te groot. "Ik had onderschat hoe hard ik het acteren en mijn collega’s zou missen. Het klinkt cliché, maar we zijn echt een beetje een familie. Ik besef nu meer dan ooit hoe waardevol dat is", vertelde in november 2023 in een persbericht.

7 februari

Dus keert Stefanie binnenkort terug naar 'Familie'. Haar fans hoeven alvast niet lang meer te wachten op haar comeback. Zo maakt Stefanie op woensdag 7 februari haar wederoptreden in 'Familie'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws