De bom ontploft helemaal in 'Huis Gemaakt': "Ik ben in shock!"

231108huisgemaaktvtm
Op donderdag 9 november is er alweer een nieuwe aflevering van 'Huis Gemaakt'. Maar helaas gaat het in die aflevering behoorlijk mis bij de koppels in Aalst.
Er staat een belangrijk bouwweekend voor de deur voor de koppels van 'Huis gemaakt'. De eerste deadline nadert namelijk met rasse schreden. Alle technische leidingen moeten correct worden geplaatst voordat ze verder kunnen gaan met de volgende fase van de renovatie.
Maar dat delicate proces leidt in Aalst tot hevige discussies. Een bezoekje van Dina lijkt nog meer olie op het vuur te gooien. Zo zijn Anouk en Martin helemaal niet blij over het werk van Leonard en Naomi. "De kabels liggen door elkaar en de stopcontacten hangen scheef. Ik ben echt in shock. Als ze dit zo gaan zien … Alles is maar half afgewerkt. Sorry dat ik het moet zeggen, maar het trekt op niets. Ik ben echt beschaamd. Ik heb er geen ander woord voor", klinkt het onder meer bij Anouk en Martin.

Ook in Antwerpen en Hasselt problemen

Of dat nog niet genoeg is, raakt Martin ook gewond. Hij moet naar de dokter. En ook in Antwerpen en Hasselt loopt niet alles over een leien dakje. In Antwerpen veroorzaakt een lekkage problemen. En in Hasselt ondervindt zelfs Herbert moeilijkheden met de ventilatiebuizen. Dat belooft!